E indicat sa cauti un service auto bun! Insa cum sa alegi din atatea oferte care exita pe piata? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ne da o serie de mentiuni ce ar fi bine sa le urmam.

Astfel nu riscam sa fim inselati sau lasati fara bani. Ce sa verifi atunci cand identificam un service auto? La oferte, la cat de aproape se afla de casa noastra sau la modul in care lucreaza lucratorii? Iata o serie de recomandari de care este indicat sa tii cont de fiecare data cand iti dai automobilul in grija mecanicilor auto.

Verifica zona de reparatii. Un atelier bine pus la punct este mai probabil sa fie unul in care se lucreaza cu atentie.Ar fi indicat ca anterior a lasa autoturismul in service sa verifici spatiul in care se lucreaza. Aceasta iti poate oferi detalii de necontestat despre experienta personalului.

BigCarServiceCars.jpg

Cere transparenta totala. Un service de calitate are un loc de asteptare din care poti vedea masina, proprietarul putand urmari cum se lucreaza la automobilul tau. Pe langa aceasta, dupa finalizarea activitatii tehnicianul auto care a muncit la masina e raspunzator sa ofere proprietarului piesele uzate pe care le-a schimbat si sa explice ce anume nu a mai functionat la ele.

Modul in care face plata. Daca la intrarea masinii in service te-ai inteles asupra costului, atunci e necesar sa dai banii cum ai discutat. Daca sunt necesare cheltuieli in plus pe durata interventiei o persoana desemnata a service-ului trebuie service auto Bucuresti sa vorbeasca cu clientul si sa ii explice pe inteles ca e necesara o lucrare suplimentara.